NHL 22 – recenzia

Hokejová revolúcia

EA SPORTS NHL 22 sa vďaka podpore Enginmu Frostbite S dostane superhviezdna starostlivosti. Vôbec prvýkrát v histórii využije série EA SPORTS NHL výkonu jedného z najlepších herných enginov, čo so sebou prinesie bezkonkurenčné vizuálne detaily u každého hitu, kľučky a strely. Vďaka super hviezdnym X-Factors a úplne novému systému schopností, ktorý odomyká jedinečné zručnosti superhviezd NHL, spoznáte osobnosť a silu elitných hráčov ligy. Hviezdy NHL v EA SPORTS NHL 22 verne napodobňujú zručnosti a štýl svojich skutočných náprotivkov a ich prínos na ľade je tak evidentnejší ako kedykoľvek predtým. Superhviezdna X-Factors prináša do každého herného režimu od HUT po World of Chel nové možnosti v oblasti hráčskych tried. EA SPORTS NHL 22 je úplne novou hrou pre novú generáciu, ktorá vám ponúka viac spôsobov hrania a merania síl ako kedykoľvek predtým. Tešte sa na prelomový hokej. Viac na pgs.sk.NHL 22 Moving to Frostbite Engine - Sports Gamers Online

 

Vizuálny upgrade

Frostbite engine prináša obrovské vizuálne vylepšenia, ktoré dramaticky zlepšujú realizmus v celej NHL 22. Od prepracovaných podobizní hráčov až po úplne nové animácie očí, ktoré sledujú a reagujú na dianie okolo nich.

NHL 22 Receives Epic 27 Minutes Of Overhead Gameplay Footage - PlayStation Universe

výrazy hráčov

Prepracované podobizne hráčov, animácie pohybu očí a tieň vlasov spôsobujú, že hráči vyzerajú a konajú realistickejšie kdekoľvek na ľade. Pohyb očí a mimika viditeľne reagujú na meniace sa herné situácie.

Hra EA PlayStation 4 NHL 22 (EAP454553) | HEJ.sk

Fyzika hokejky

Práca s hokejkou bola prepracovaná s novou hernou fyzikou, výsledkom čoho sú pohyby, ktoré vyzerajú a pôsobia na hru reálnym dojmom. Očakávajte realistické bitky o puk, fauly vzniknuté pri kontakte hokejky s telom protihráča.

NHL 22 new features: Superstar X-Factors, Be a Pro storylines - Polygon

Upravené pohyby a kľučky

Nové pohyby zručností, prostredia a X-Factors budú vynikať vďaka novým vizuálnym detailom, ktoré poskytuje Frostbite. Nové herné mechanizmy a animácie ešte viac rozžiaria schopnosti X-Factoru, pretože vizuálne ovplyvňujú každý zápas a interagujú s ostatnými hráčmi a prostredím.

NHL 22 – Toto je přelomový hokej – EA SPORTS

Be a Pro

Prežite svoju vysnívanú hokejovú kariéru novým spôsobom s novými dejovými líniami a výzvami. Budete mať viac možností ako kedykoľvek predtým: môžete si určiť dlhodobé ciele, ako je vybudovanie dynastie na začiatku svojej kariéry ako Crosby, alebo získajte po sebe idúce poháre v rôznych tímoch. Je to váš príbeh, tak si ho napíšte po svojom.

How to Be the Number One Draft Pick in NHL 22 Be a Pro | DiamondLobby

Herný zážitok

Keď som prvýkrát videl trailer na novú NHL 22, povedal som si, že konečne po toľkých rokov vývojári série NHL prišli s niečím novým. NHL 22 s novou grafickou úpravou od firmy Frostbite, je naozaj lepšou NHL aká kedy bola. I keď stále si hovorím, že ešte stále to nie je to pravé orechové. Áno, je pravda, že NHL 22 u mňa jednoznačne dominuje ale ešte mi tam stále chýba taká prirodzenosť hráčov ako tomu je v hre FIFA. Ďalší faktor, ktorému by som sa povenoval je Be a Pro. Dejová línia v Be a Pro, by mala byť viacej rozvinutejšia, čo sa týka aktivít mimo ľadu, úprava dialógov, situácia v kabíne počas zápasov a v neposlednom rade osobný život ako to bolo v sérii FIFA príbeh Alexa Huntera.

Podľa môjho názoru, by do série NHL mali zakomponovať IIHF. Pridať majstrovstvá sveta, lebo predsa len tie patria medzi najsledovanejšie podujatia sveta. Štadióny v dejiskách majstrovstiev, hymny, hráči NHL a samozrejme úžasná atmosféra. Bola by to naozajstná senzácia od vývojárov NHL. A majstrovstvá sveta by sa mohli zakomponovať do Be a Pro. Keby ste sa s vašim tímom nedokázali prebojovať či už do play-off alebo do samotného semifinále a finále o Stanley cup, obdržali by ste pozvánku reprezentovať svoju krajinu na MS. No žiaľ, nateraz môžeme len dúfať. Každopádne NHL 22 sa výrazným krokom posunula vpred a odporúčam si ju zahrať všetkým hokejovým fanúšikom.

Nová NHL 22 bude mať Frostbite engine. Zatiaľ však len pre next-gen konzoly - softmania.sk

 

Hru si môžete zakúpiť:
PS4
PS5
XBOX ONE
XBOX X/S

close

Chceš kupón na svoj ďalší nákup?

Si na správnom mieste! 🎁

Prihláste sa a získajte exkluzívne zľavy do našich partnerských obchodov a zostaňte aktuálny s našimi článkami. :')

Pre viac info si prečítaj našu ochranu údajov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *