Test Drive Unlimited: Solar Crown – séria pokračuje

Po tak dlhom čase sa séria Test Drive vráti na herné fóra s názvom Test Drive Unlimited: Solar Crown. Séria vytvorená KT Racing a publikovaná spoločnosťou Nacon, je opäť v znamení pretekania v luxusnejších kruhoch spoločnosti a luxusnom živobytí. Tvorcovia oznámili oficiálne spustenie hry v septembri 2022 pre Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5, PC a Nintendo Switch, poďme sa bližšie pozrieť na nové veci, ktoré by ste mali vedieť o Test Drive Unlimited: Solar Crown.

All-in vrátane auta

Jedným z hlavných a najobľúbenejších DLC pre hru Test Drive Unlimited 2 bolo Casino Online, ktoré malo k dispozícii množstvo rôznych hier. Zdá sa, že kasíno sa vracia v hre Solar Crown, ale vyskytli sa fámy o tom, že ste do stávky prihodili aj svoje autá. Určite by to zapadalo do luxusnejšieho tónu, ktorý nedávne upútavky ponúkali, nehovoriac o súbojoch jeden na jedného v Test Drive Unlimited 2, ktoré si vyžadovali dať svoje auto ako cenu. Ale necháme sa prekvapiť, ako to všetko presne bude fungovať.

Hongkong

Dejiskom je tentokrát Hongkong, ktorý sa zdá byť rekreáciou skutočného sveta v pomere 1:1. Ostrov s rozlohou 30,34 štvorcových míľ ponúka širokú škálu vecí, ktoré môžete vidieť. Od prístavu Victoria so svetelnými show až po Victoria Peak s električkami a úžasným výhľadom na mesto. Vývojári ešte zatiaľ neprezradili, koľko kilometrov bude mať celá infraštruktúra. Napriek tomu KT Racing potvrdil prítomnosť lesov, močiarov, pláží a hôr spolu s mestom, ktoré by malo priniesť zábavné preteky (hoci s ľavostrannou premávkou, čo je v sérii prvýkrát).

Test Drive Unlimited Solar Crown on Twitter: "Welcome to Hong Kong Island - the location of Test Drive Unlimited Solar Crown. Enjoy the our full reveal trailer and release date here: https://t.co/xLFXWd0rBf

sloboda rozvíjania

Solar Crown tiež sľubuje hráčom slobodu postupovať podľa vlastného uváženia. Vývojári však poznamenávajú, že sa musíte prepracovať k tomu, aby ste mohli jazdiť na niektorých luxusnejších vozidlách. Môže to fungovať podobne ako príbehový režim Test Drive Unlimited 2, ktorý si vyžadoval získanie pretekárskych licencií, aby ste sa mohli zúčastniť pretekov pre každú triedu vozidiel. Vyhrávajte preteky a stúpajte v rebríčku, aby ste zarobili dostatok peňazí na niektoré z lepších vozidiel a nakoniec by ste mohli postúpiť do niektorých väčších pretekov. Možno Solar Crown umožní hráčom pretekať iba v triedach vozidiel, ktoré si želajú, a vytvoriť si vlastnú cestu k šampionátu. Opäť si budeme musieť počkať na ďalšie informácie od vývojárov.

streets and sharps

So všetkými týmito rečami o postupe nahor v rebríčku a podobne, stojí za zmienku, že existuje istý príbeh. Sústreďuje sa na rivalitu medzi dvoma klanmi, Streets a Sharps. Keď sa rozhodnete, ku ktorému sa pridáte, začnete si budovať svoj profil a nakoniec sa budete snažiť zničiť druhý klan. Každý klan má údajne svoj vlastný jedinečný výber vozidiel, čo okrem iného pravdepodobne ovplyvňuje, s ktorým klanom sa rozhodnete spolupracovať. Vypracujte sa dostatočne vysoko a zdanlivo vás čaká život v luxuse – spolu s možnosťou eliminovať svojich súperov.

Potvrdení výrobcovia automobilov

V traileri Solar Crown boli predstavené modely Aston Martin DB11 a Land Rover Range Rover SVR. Predstavili sa aj vozidlá Audi, Bentley a Mercedes-Benz. Aj keď úplný zoznam výrobcov ešte nie je k dispozícii, stránka hry Steam potvrdila značky Lamborghini, Porsche, Ferrari, Dodge, Koenigsegg, Apollo a Bugatti. Výrobcovia potvrdili aj to, že autá si budete môcť upraviť podľa vlastného štýlu.

vytvorte si svojho avatara

Rovnako ako v predošlej sérii, Test Drive Unlimited Solar Crown bude obsahovať prispôsobenie avatara. Trailer predstavil vodičov, pravdepodobne oboch klanov, a existuje možnosť, že hráči si môžu kúpiť rôzne oblečenie od značiek z celého ostrova. Sociálny status je tu zjavne všetko, takže musíte vyzerať dobre.

trailer:

 

close

Chceš kupón na svoj ďalší nákup?

Si na správnom mieste! 🎁

Prihláste sa a získajte exkluzívne zľavy do našich partnerských obchodov a zostaňte aktuálny s našimi článkami. :')

Pre viac info si prečítaj našu ochranu údajov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *