NHL 21 – Ďalšia kópia etikety?

Nový rok už je dávno za nami a my už zo pár mesiacov máme možnosť si zahrať najnovšiu hitparádu zo sveta EA. NHL 21. Odborníci hry tvrdia, že ide o ďalšiu kópiu z minulých rokov. Je to naozaj tak? V článku nižšie nájdete v čom NHL 21 zaostáva za očakávaním fanúšikov a naopak v čom je jedinečná.

NHL 21 Gameplay - Stanley Cup Presentation (PS4) - YouTube

KĽUČKY NAJLEPŠÍCH HRÁČOV NHL

Ocitli ste sa za bránou a obrana vám nevenuje dostatočnú pozornosť? Zlomte brankárov mozog Kucherovovým no-deke deke. Skórujte z nemožného uhla so šialeným gólom z medzi nôh rovnako ako Matthew Tkachuk. Otravte obrancu tým, že puk odrazíte zo zadnej časti bránky, aby ste si vytvorili priestor rovnako ako Sid the Kid. Každý z týchto ikonických ťahov vytvoril nezabudnuteľný hokejový moment.

VYLEPŠENÉ HOKEJOVÉ IQ

NHL 21 vám zabezpečila, že vaši spoluhráči vám svojou fyzickou hrou pomôžu dostať sa lepšie k zakončeniu. Okrem toho budú mať lepšiu pozíciu a budú otvorenejší pri prihrávkach v strednom pásme.

VYLEPŠENÝ POHYB BRANKÁRA V BRÁNKOVISKU

Ovládacie prvky brankára boli prepracované tak, aby využívali hokejku na viac vašich pohybov, vďaka čomu sú brankári ovládaní používateľom plynulejší. Brankári sú inteligentnejší, pokiaľ ide o polohovanie – upravia sa a zarovnajú sa do uhla priblíženia strelca, aby si vytvorili najlepšiu šancu na zastavenie.

Best World of CHEL and EASHL goalie loadout builds in NHL 21 | Gamepur

NHL 21 BE a PRO

Úplne nová skúsenosť s programom Be A Pro vám dáva príležitosť prežiť život hráča NHL na ľade i mimo neho. Zapôsobte na tímy profi-ligy, prežite deň draftu a prenasledujte veľkoleposť. Vybudujte si svoje miesto v tíme, bojujte o Stanley Cup a staňte sa ďalším najlepším hráčom v NHL. Spoznajte budúcnosť s programom Be A Pro.

Rovnako ako v skutočnej NHL, aj váš profík bude musieť  reagovať na udalosti v osobnom živote a  na udalosti v hre. Kouč vám klepne po pleci na lavičke a dá vám jasné inštrukcie, ktoré sa majú v tejto hre dosiahnuť. O čokoľvek vás tréner požiada, ak sa vám to podarí splniť, vaša obľúbenosť u vedenia stúpne.

Vaša výkonnosť na ľade je jedna vec, ale v novom Be A Pro sa budete musieť pohybovať mimo ľadu rovnako strategicky. Počas svojej kariéry v Be A Pro budete mať stovky rozhovorov, ktoré povedú k tisícom rôznych možností, výsledkov a odkazov pre vášho profíka. Nahneváte trénera? Rozlúčte sa so svojím časom stráveným na ľade. Nesadnete si s generálnym manažérom? Možno sa ocitnete v obchodnom bloku. Choďte so svojimi spoluhráčmi do mesta a zažite pravú srandu so spoluhráčmi. Budete dokonca schopní použiť svoj dôvtip a šarm, aby ste sa dostali k poznámkam a mzdovým výhodám, ako sú nové autá, domy, osobné telocvične a ďalšie luxusné predmety.

Rovnako ako každá iná superhviezda, aj sezóna vášho profíka bude určená tým, čo sa od neho očakáva. Každú novú sezónu bude mať váš profík príbeh, ktorý bude nasledovať. Či už je to váš rok nováčika, alebo sa od vás očakáva, že v najlepšom veku nastrieľate 50-gólov za sezónu. Tieto príbehy dotvoria veľké okamihy kariéry vášho profíka.

Kariéra vášho profíka sa bude točiť okolo niekoľkých kľúčových momentov: Draft Day, NHL Awards, Stanley Cup a ďalšie – Be A Pro ich sleduje všetky a predstavuje ich vo vzrušujúcich aktualizáciách o štýle vysielania počas celej vašej kariéry.

NHL 21': The pros and cons of the game's new Be-A-Pro mode - CBSSports.com

Herný zážitok:

Opäť nové vydanie NHL neprinieslo výrazné revolučné zmeny. Podľa mňa je to len vymenená etiketa. Hrateľnosť sa môže rovnať pomaly s NHL 19. Niekedy nehokejvé zmýšľanie hráčov je v hre NHL 21 na dennom poriadku. A najhoršie tu je vylučovanie. Iné tresty ako sú sekanie, hákovanie, napadnutie, hra so zdvihnutou hokejkou, trest za bitku a zdržovanie hry tu nenájdete. Ďalším nedostatkom sú gólové pesničky. V sérií NHL boli originál gólové pesničky ku každému tímu NHL. Od NHL 19 má originálnu gólovú pesničku len New York Rangers.

Ale NHL 21 má aj svoje svetlé momenty. Vylepšenia sa dočkala atmosféra na štadiónoch. Cez play-off to tam doslova žije. Najväčšia zmena nastala v režime Be a Pro. Aspoň jedno veľké plus, prečo som si NHL 21 zakúpil. Keď poukážeme na fakt, že virtuálny príbeh v Be a Pro je po prvý krát v NHL tak obstál celkom slušne. Nájdeme tu rozhovory či už s trénermi, spoluhráčmi, atď. Najlepší je tam deň draftu keď si oblečiete dres tímu, ktorý si vás vybral. A po drafte smerujete do šatne hlavného tímu, kde si vyberiete svoje miesto a začnete písať svoju novú kapitolu v hre NHL 21.

Môj osobný názor je taký, že okrem nového príbehového režimu Be a Pro, tu nenachádzame žiadne výraznejšie zmeny od minulých ročníkov NHL.

 

NHL 21 si môžete kúpiť tu:

Alebo si vyberte sami TU

close

Chceš kupón na svoj ďalší nákup?

Si na správnom mieste! 🎁

Prihláste sa a získajte exkluzívne zľavy do našich partnerských obchodov a zostaňte aktuálny s našimi článkami. :')

Pre viac info si prečítaj našu ochranu údajov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *