Call of Duty: Black Ops – Cold War – Príbeh dvoch veľmocí

COD: Black Ops – Cold War – čo očakávame a na čo sa tešíme 

Nič nie je také, ako sa zdá, pretože Raven Software prináša pútavú kampaň pre jedného hráča, v ktorej sa hráči stretnú tvárou v tvár historickým postavám a tvrdým pravdám, keď budú bojovať po celom svete prostredníctvom ikonických miest, ako je východný Berlín, Vietnam, Turecko, Sovietske veliteľstvo KGB a ďalšie.

Call of Duty: Black Ops Cold War | PlayStation.Blog | Flickr

Zoznámte sa so svojim tímom:

Jason Hudson

campaign character

Jason Hudson vyrastal na predmestí DC, sníval o tom, že jedného dňa bude slúžiť svojej krajine ako jeho starší brat v druhej svetovej vojne. Po vstupe do CIA jeho intelekt a tvrdé odhodlanie posilnili jeho reputáciu ako osoby vyhovujúcej najnebezpečnejším úlohám vrátane neskoršieho pôsobenia počas vojny vo Vietname so SOG.

Lawrence Sims

campaign character

Po získaní štipendia a absolvovaní Rochester Institute of Technology vstúpil Sims do armády, kde pôsobil dva roky, kým sa dostal do radov CIA. Jeho prvým veľkým pôsobiskom bolo umiestnenie v tíme MACV-SOG Russella Adlera vo Vietname, kde sa okamžite stal jednou z Adlerových najobľúbenejších skupín.

Azoulay Eleazar

campaign character

Eleazar bol prijatý do izraelskej spravodajskej agentúry Mossad, kde si získal reputáciu nielen výbušnej sily, ale aj svojej bezchybnej schopnosti. Po niekoľkých rokoch spolupráce s agentmi CIA sa Lazar rozhodol opustiť Mossad a pripojiť sa k CIA priamo ako špecialista na Blízky východ.

Helen Park

campaign character

Helen Park vstúpila do Oxfordu ako 16-ročná. Začala študovať pôvod a motiváciu medzinárodných para-vojenských organizácií a nakoniec ju vzala na MI6. Tam spolupracovala na projekte sponzorovanom CIA s Adlerom. Potom by sa pripojila k Adlerovi v ad hoc čiernom operačnom tíme, záujmy MI6 a koruny sú však pre Park vždy na prvom mieste.

Russell Adler

Russell Adler je záhadou, dokonca aj pre tých, ktorí po jeho boku pracujú roky. Jeho históriu pred vstupom do CIA v roku 1966 pozná v Langley iba málokto. Vďaka jeho hlbokej znalosti taktiky, plynulosti v ruštine a nemčine a ovládania špionáže sa stal jedným z kľúčových činiteľov, na ktoré sa CIA môže neustále spoľahnúť.

Frank Woods

campaign character

Frank Woods utiekol z domu ako malé dieťa, už sa nikdy nevrátil. Woods, ktorý sa prihlásil k námornej pechote, sa zapojil do kórejskej vojny a potom sa počas vietnamskej vojny stal seržantom v MACV-SOG. V roku 1981 požiadal Woods Russell Adler, aby sa pripojil k svojmu malému tímu v misii na zastavenie hroziaceho útoku sovietskeho agenta Persea.

Alex Mason

campaign character

Alex Mason bol americký námorník, ktorý sa počas svojej služobnej cesty v Južnej Kórei vyznačoval svojím výnimočným streľbou. Jeho talent ho vtiahol do nebezpečného sveta divízie zvláštnych činností CIA. Po páde do nepriateľských rúk počas invázie do Zátoky svíň na Kube bol Mason podrobený experimentálnym technikám kontroly mysle, ktoré mu spôsobili pretrvávajúcu traumu. Stále sa spolieha na to, že jeho kotvou pre realitu je jeho partner čiernych operácií Frank Woods.

PRÍPRAVA NA ÚLOHU

Len málo ľudí bude vedieť o tomto boji. Celý svet je na pokraji. Neúspech nie je možnosť. V januári 1981 v sídle CIA Jason Hudson informoval prezidenta USA o bezprostrednej hrozbe útoku.

 

MISIA ZAČÍNA

Z kníh. Pod radarom.

Hovorí sa, že Perseus je opäť v hre a plánuje útok, ktorý ohrozuje rovnováhu síl. Tím Black Ops v zložení Frank Woods, Alex Mason a Russell Adler preniká na letisko v Turecku, aby eliminoval veľmi nebezpečného nepriateľa.

Kto je táto hrozba, ktorá môže zmeniť priebeh tohto globálneho boja? Ako si jeden z operátorov pripomína z čias bojov vo vietnamskej vojne, nie je to nikto iný ako Perseus, tajomný sovietsky špión, o ktorom niektorí ľudia veria, že nikdy neexistoval.

Po pátraní po niekoľkých stopách v honbe za Perzeom sa tím ocitol pred nemysliteľným: musí ísť za železnú oponu – do srdca Sovietskeho zväzu – a preniknúť do ústredia

 

Call of Duty Black Ops: Cold War si môžete kúpiť tu:

Alebo si vyberte hru aj so suvenírom sami TU

 

 

close

Chceš kupón na svoj ďalší nákup?

Si na správnom mieste! 🎁

Prihláste sa a získajte exkluzívne zľavy do našich partnerských obchodov a zostaňte aktuálny s našimi článkami. :')

Pre viac info si prečítaj našu ochranu údajov.

1 thought on “Call of Duty: Black Ops – Cold War – Príbeh dvoch veľmocí”

  1. Its very awesome article,all the content is so beneficial and valuable for us.presentation of article is very good,so I will bookmark it for sharing it with my friends.Thanks for sharing nice and pretty post.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *