Najlepšie notebooky pre študentov roku 2020

MacOS alebo Windows, ukážeme Vám možnosti, na ktoré sa môžete spoľahnúť nie len pri diaľkovom vzdelávaní.

Či už je váš stredoškolák donútený vzdelávať sa z domu, je späť v budove školy alebo robí tieto dve možnosti na striedačku, pre absolvovanie školského roku bude dôležitý dobrý notebook. Tento zoznam zobrazujúci tie najlepšie notebooky pre študentov roku 2020 sa týka práve tých, ktoré poskytujú spoľahlivý každodenný výkon a dlhú výdrž batérie.

Samozrejme sme mysleli aj na veľkosť, pri ktorej by sa mal notebook s ľahkosťou zmestiť do školskej tašky či ruksaku. Všetky naše návrhy sa pohybujú v cenovom rozpätí okolo 1000€ a menej.

Pretože sa stále viac ľudí učí a pracuje z domu, zvýšená potreba lacných notebookov znamená, že modely u maloobchodníkov často nie sú na sklade. Vyšší dopyt tiež znamená, že predajcovia tretích strán uvádzajú notebooky o niečo drahšie, ako je ich obvyklá cena. Napríklad jedným z príkladov je v súčasnosti Lenovo Chromebook Duet, ktorý je na stránke Amazon uvedený za 399 dolárov – za jeho bežnú cenu 300 dolárov je to 99 dolárov viac.

lenovo notebook think pad

Lenovo ThinkPad L14

ThinkPad L14 je 14-palcový notebook od Lenovo so systémom Windows. Vybrali sme ho hlavne vďaka obrovskej výdrži batérie a nabíjaniu, vďaka ktorému získate až 80% batérie za jedinú hodinu.

Je k dispozícii s procesorom Intel Core i5, 8GB pamäťou RAM a 256GB pevným diskom za 950€. Vďaka jeho flexibilite a dotykovému displeju by vášmu študentovi mal vydržať niekoľko rokov, je to veľmi dobre zostavený stroj.

Nájdete ho TU.

mac book air apple 2020

Apple MacBook Air

Najnovší Apple MacBook Air spĺňa všetky dobré parametre: vracia sa späť k pôvodnej počiatočnej cene okolo 1000€ a má novú Magic Keyboard od Apple, ktorú väčšina ľudí uprednostňuje pred takzvaným motýlovým dizajnom predchádzajúceho modelu.

Hlavná nevýhoda: Základný model tohto Apple MacBook Air s displejom Retina obsahuje procesor Core i3 a zvýšenie výkonu na Core i5 pre výkonnejší notebook stojí okolo ďalších 150€.

Pri klasickom používaní však tento procesor nebude robiť problémy a zvládne aj väčšiu záťaž.

Nájdete ho TU.

acer aspire notebook

Acer Aspire 5

Acer Aspire 5 je jeden z najobľúbenejších lacnejších notebookov pre študentov a pre bežné domáce použitie. Je tenký a ľahký a je k dispozícii s množstvom portov. Výkon a výdrž batérie sú veľmi spoľahlivé aj za cenu .

Nájdete ho TU.

hp 250 notebook pre študentov

HP 250 G7

Potrebujete nový notebook do školy, kancelárie alebo do domácnosti? Séria HP 250 je v tomto smere stávkou na istotu. Model využíva komponenty vhodné aj na firemné účely. Na veľkom displeji s jemným rozlíšením a matnou úpravou budete mať prehľad o všetkom, čo potrebujete pre svoju prácu. 

Nájdete ho TU.

close

Chceš kupón na svoj ďalší nákup?

Si na správnom mieste! 🎁

Prihláste sa a získajte exkluzívne zľavy do našich partnerských obchodov a zostaňte aktuálny s našimi článkami. :')

Pre viac info si prečítaj našu ochranu údajov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *