Najlepšie bezdrôtové slúchadlá roku 2020

Ktoré bezdrôtové slúchadlá sú tie najlepšie z najlepších v roku 2020? Tu je prehľad nášho výberu od náhlavných až po maličké slúchadlá do uší.

Pokiaľ ide o najlepšie bezdrôtové slúchadlá roku 2020, je ťažké zúžiť veci na tie najlepšie z najlepších, najmä preto, že je k dispozícii obrovské množstvo skvelých možností a nie je možné skontrolovať každý jeden model na tejto planéte. V posledných rokoch sa ľudia začali zameriavať najmä na bezdrôtové slúchadlá – áno, AirPods od spoločnosti Apple boli v posledných rokoch šialene populárne – ale tento zoznam najlepších slúchadiel obsahuje aj modely na uši, slúchadlá do uší, slúchadlá s potlačením hluku a dokonca aj niektoré cenovo dostupnejšie slúchadlá vynikajúce pre tých, ktorí nechcú vyhodiť tonu peňazí, aby získali pohodlie a skvelý zvuk.

Najlepšie znejúce bezdrôtové slúchadlá s potlačením hluku

bezdrôtové sluchadlasennheiser momentum true wireless 2

Sennheiser Momentum True Wireless 2

Momentum True Wireless 2 druhej generácie nie sú lacné, ale za 300 dolárov je táto možnosť bezdrôtových slúchadiel lepšia ako pôvodná, s mierne menším, pohodlnejším dizajnom a aktívnym potlačením hluku, ktorý je porovnateľný s AirPod Pro, má lepšiu výdrž batérie (až 7 hodín oproti predchádzajúcim 4) a lepšie potlačenie hluku počas hovorov. A ak sa vám nepáčia tieto bezdrôtové slúchadlá Sennheiser Momentum v čiernej farbe, je k dispozícii aj ich biela verzia. Najdôležitejšie však je, že Momentum True Wireless 2 ponúkajú jednoznačne vyššiu kvalitu zvuku ako AirPods Pro. Vďaka tomu sú tieto bezdrôtové slúchadlá pravdepodobne najlepšími bezdrôtovými slúchadlami roku 2020 aké môžeme dnes na trhu nájsť.

Sennheiser Momentum True Wireless 2 ČIERNE

Sennheiser Momentum True Wireless 2 BIELE

Nadupané slúchadlá Samsung

bezdrôtové slúchadlá samsung galaxy buds plus +

Samsung Galaxy Buds Plus

Buds Plus od spoločnosti Samsung vyzerajú v podstate rovnako ako pôvodné Galaxy Buds, ale výdrž batérie tohto slúchadla je pri prehrávaní hudby až 11 hodín (pôvodných 6).

Tieto slúchadlá majú vynikajúci zvuk. Je podrobný a plynulý, s hlbokými a dobre definovanými basmi. Zvuk je bohatší a priestrannejší ako zvuk pôvodných Galaxy Buds. Za zvukom stojí uznávaná rakúska zvuková spoločnosť AKG, ktorú spoločnosť Samsung získala pri kúpe spoločnosti Harman. Zatiaľ čo aj pôvodné Buds boli skonštruované so spoločnosťou AKG, ide o pekný upgrade oproti pôvodným.

Samsung Galaxy Buds Plus

 

Špičkové slúchadlá s potlačením hluku

najlepsie bezdrôtové slúchadlá sony wh 1000 xm3

Sony WH-1000XM3

WH-1000XM3 od spoločnosti Sony sú tretia generácia vynikajúcich bezdrôtových slúchadiel s potlačením hluku, majú pohodlnejšie nosenie a ešte lepší výkon ako predchodca, dokonalú kvalitu zvuku pre počúvanie hudby. A nakoniec, so silnou výdržou batérie, sú tieto bezdrôtové slúchadlá v súčasnosti najlepšie hodnotenými v kategórii s potlačením hluku, ktorý dokonca vyradil aj drahšie slúchadlá Bose Noise Canceling Headphones 700. Sú podľa mnohých tie najlepšie náhlavné bezdrôtové slúchadlá roku 2020.

Sony WH-1000XM3 – ČIERNE

Sony WH-1000XM3 – STRIEBORNÉ

Najlepšie bezdrôtové slúchadlá do uší pre potlačenie hluku

najlepsie bezdrôtové slúchadlá airpods pro apple

Apple AirPods Pro

Aj keď neznejú tak magicky, ako by ste dúfali, za cenu 270 eur, Apple AirPods Pro dokážu byť skvelým príkladom bezdrôtových slúchadiel do uší s potlačením hluku. Je to do veľkej miery spôsobené ich vynikajúcim dizajnom a prispôsobením, vylepšeným basovým výkonom a efektívnym potlačením hluku. Sú vynikajúcou voľbou, keď chcete volať alebo počúvať hudbu počas tréningu. Áno, sú drahé za 270 eur, ale dobrá správa je, že ich budete používať toľko, že pravdepodobne budete mať batériu väčšinu času vybitú.

Apple AirPods Pro

Najlepšie bezdrôtové slúchadlá na volanie

najlepsie bezdrôtové slúchadlá bose 700 headphones

Bose Headphones 700

Bose Noise Canceling Headphones 700, dlho očakávaný nástupca svojich modelov Quiet Comfort 35 II. Nie sú veľkým skokom vpred, ale tieto bezdrôtové slúchadlá ponúkajú o niečo lepšiu kvalitu zvuku, kvalitu hovorov a potlačenie hluku. Bohužiaľ, tieto slúchadlá na uši stoja 400 eur, ale táto voľba slúchadiel s potlačením hluku je veľmi dobrou voľbou s výdržou batérie až 20 hodín na počúvanie podcastov, hudby a ďalších. Ja osobne dávam prednosť dizajnu Sony WH-1000XM3 (a nižšej cene), a aj keď môžeme polemizovať o tom, ktoré slúchadlá znejú lepšie, jedna vec je istá: Tento model s potlačením hluku funguje rozhodne lepšie na volania a hovory ako hociktorý iný.

Bose Headphones 700 – ČIERNE

Bose Headphones 700 – BIELE

TAKTIEŽ ODPORÚČAME:

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic

close

Chceš kupón na svoj ďalší nákup?

Si na správnom mieste! 🎁

Prihláste sa a získajte exkluzívne zľavy do našich partnerských obchodov a zostaňte aktuálny s našimi článkami. :')

Pre viac info si prečítaj našu ochranu údajov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *