Galaxy S21: nižšie ceny medzi S21, Plus a Ultra sťažujú výber

Spoločnosť Samsung zmenila štruktúru série Galaxy S, aby oslovila viac ľudí. Ktorý z troch najnovších modelov by ste si však mali zaobstarať. Sme tu, aby sme vám pomohli.

Spoločnosť Samsung na svojom podujatí Galaxy Unpacked virtuálne predstavila modely Galaxy S21, Galaxy S21 Plus a Galaxy S21 Ultra. Nová séria S21 prináša kopu aktualizácií, vylepšení a nových funkcií, celkovo to však nie je drastická zmena oproti sérii S20, kým sa nedostanete k cene. Spoločnosť Samsung upravila počiatočné ceny všetkých telefónov série S21 o 200 dolárov. Galaxy S21 začína na 849 eurách, Galaxy S21 Plus na 1 049 eurách a Galaxy S21 Ultra na 1 249 eurách.

Spoločnosť Samsung uviedla, že je schopná znížiť ceny viac-menej preto, lebo komponenty pre telefóny stoja menej. Môžete tiež namietať, že časť cenového rozdielu 200 eur medzi sériami S21 a S20 je aj z dôvodu, že počiatočná cena série S20 bola príliš vysoká. Pravdepodobne to bol výsledok toho, že spoločnosť Samsung tlačila sériu S20 príliš vysoko na prémiovejšie územie.

Bude stačiť S21 iba 8 GB RAM?

V prípade modelov S21 a S21 Plus spoločnosť Samsung ustúpila vo funkciách a špecifikáciách a urobila kompromisy, ktoré stiahli telefóny späť do reality. To ale neznamená, že každá zmena je správna. Prechod z 12 GB RAM na modeloch S20 a S20 Plus na 8 GB na modeloch S21 a S21 Plus bude pre niektorých ľudí významným sklamaním. Nemyslím si, že 8 GB RAM nevyhnutne spôsobí pokles výkonu, ale môže to mať vplyv na to, ako dlho budete čakať, kým budete chcieť vymeniť ktorýkoľvek telefón, pretože aplikácie budú čím ďalej tým viac náročnejšie a požadovať viac výkonu.

 

Prečítať ako ďalšie: https://allforsurprise.235.sk/blog/ako-si-spravne-vybrat-hernu-mys-7-tipov-ako-na-to/

Balenie S21 bez nabíjačky a slúchadiel

Potom je tu Galaxy S21 Ultra. Okrem vynechania nabíjačky (žiadny z telefónov Galaxy S21 nemá nabíjačku ani káblové slúchadlá) má oproti minulému roku S20 Ultra rovnaké alebo vylepšené technické parametre a vlastnosti a stále dostal zníženie ceny o 200 dolárov.

Akokoľvek sa na tieto špecifikácie Samsung dostal, tieto nízke ceny odrážajú aj skutočnosť, že svet je v pandémii už viac ako rok, čo spôsobilo milióny z nás finančných problémov. Pre veľa ľudí môže byť dostatočný dôvod na upgrade už len vedomie, že nová séria S21 je cenovo dostupnejšia ako skupina Galaxy S20.

Zaujímavé je, že séria S21 má viac vecí, ktorými sa od seba odlišujú, ako séria S20. To je dobré pre každého, kto chce pre svoj ďalší telefón širokú škálu možností a cien.

 

Všetky varianty Galaxy S21 nájdete na:
samsung galaxy s21 mp3 eshop telefony

Mali by ste si kúpiť Galaxy S21?

Spomedzi troch telefónov má S21 najväčšie potenciálne publikum. Ak máte obmedzený rozpočet, potom je to pravdepodobne pre vás ten pravý. Keď sa pozriete na tri nové telefóny, S21 sa nezdá taký zložitý ani zastrašujúci ako ostatné dva. Existuje veľa ľudí, ktorí chcú telefón, ktorý je jednoduchý a priamy. Pri pohľade na technické parametre a vlastnosti sa S21 javí ako telefón s dobrou hodnotou za peniaze, ktorý si uchováte, kým nebude čas na ďalšiu aktualizáciu.

S21 nájdete TU

Mali by ste si kúpiť Galaxy S21+?

Nie je len pre ľudí, ktorí chcú S21 s väčšou batériou alebo väčšou obrazovkou. Je to tiež telefón pre tých, ktorí nechcú základné zariadenie a zároveň nie sú ochotní priplatiť si za najlepší model, pretože jeho cena je príliš vysoká.
S21 Plus by mal prilákať aj ľudí, ktorí sa obávajú pádu telefónu na zem alebo pádu do toalety. Na rozdiel od plastovej zadnej strany modelu S21 majú Plus a Ultra na zadnej strane odolné sklo Gorilla Glass Victus. A aj keď sme ešte netestovali, či je S21 Plus odolnejšia ako S21, mohla by to byť pre Plus a Ultra hlavná predajná stránka.

S21 Plus nájdete TU

Mali by ste si kúpiť Galaxy S21 Ultra?

Model S21 Ultra je pre niekoľko rôznych typov ľudí, ktorí si ho pravdepodobne kúpia. Najprv sú tí, ktorí chcú úplne najlepšie parametre a vlastnosti. Potom existujú aj takí, ktorým na týchto funkciách až tak nezáleží, ale chcú ho iba ako status v spoločnosti. S21 Ultra tiež priťahuje ľudí kvôli vylepšeniam a aktualizáciám, ktoré spoločnosť Samsung urobila v systéme fotoaparátu. A s pridaním podpory S-Pen by S21 Ultra mohol upútať pozornosť používateľov Galaxy Note.

S21 Ultra nájdete TU

 

Viac informácií k S21 môžete nájsť aj TU

close

Chceš kupón na svoj ďalší nákup?

Si na správnom mieste! 🎁

Prihláste sa a získajte exkluzívne zľavy do našich partnerských obchodov a zostaňte aktuálny s našimi článkami. :')

Pre viac info si prečítaj našu ochranu údajov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *