Assassin´s Creed: Valhalla

Staňte sa Eivorom, vikingským vodcom, ktorý sa stal nebojácnym bojovníkom, a poveďte svoj klan z ľadovej pustiny v Nórsku do nového domova uprostred bujnej poľnohospodárskej pôdy v Anglicku z deviateho storočia. Budujte svoju osadu a dobyte túto nepriateľskú zem akýmkoľvek spôsobom, aby ste si získali miesto vo Valhalle.

Anglicko vo veku Vikingov je rozdrobený národ drobných pánov a bojujúcich kráľovstiev. Pod chaosom leží bohatá a neskrotná krajina čakajúca na nového dobyvateľa. Budeš to ty?

NAPÍŠTE SVOJU VIKINGSKÚ SÁGU

Prekročte svoju vlastnú cestu naprieč Anglickom s pokročilou RPG mechanikou. Bojujte brutálne bitky, veďte smrtonosné nájazdy alebo používajte stratégie a spojenectvá s ostatnými vodcami, aby ste dosiahli víťazstvo. Každá voľba, ktorú v boji a rozhovore urobíte, je ďalším krokom na ceste k víťazstvu.

SMRTONOSNÉ ÚTOKY

Viesť posádku bojovníkov v snahe podniknúť bleskové prekvapivé útoky proti saxonským armádam a pevnostiam. Získajte bohatstvo pozemkov nepriateľov pre svoj klan a rozšírte svoj vplyv ďaleko za svoje rastúce osídlenie.

ZAPOJTE SA DO VISKERÁLNEHO BOJA

Popustite uzdu bezohľadnému bojovému štýlu vikingského bojovníka. Dekapitujte protivníkov v boji na blízko alebo ich vražďte pomocou Skrytej čepele.

VYBUDUJTE SVOJU OSADU

Nový domov vášho klanu rastie s vašou legendou. Prispôsobte si svoje osídlenie stavbou upgradovateľných štruktúr. Odomknite nové funkcie a úlohy postavením kasární, kováčov, tetovacích salónov a oveľa viac.

Ako ďalšie si prečítajte: Mafia Trilogy – Rodina, Sila, Rešpekt

TEMNÁ DOBA OTOVRENÉHO SVETA

Preplavte ľadovým Severným morom, aby ste objavili a dobyli anglické kráľovstvá. Ponorte sa do aktivít, ako sú hry na lov a pitie, alebo sa zapojte do tradičných severských súťaží, ako je lietanie – alebo ničiť prostredníctvom umenia vikingskej rapovej bitky.

Assassins Creed: Valhalla sk recenzia video

Herný zážitok:

Ďalšia epizóda Assassins, ktorá sa mi opäť zapáčila a získala si môj obdiv. Vývojári Assassins Creed Valhalla sa rozhodli pre éru vikingov.

Osobne musím povedať, že Valhalla sa vývojárom od Ubisoftu naozaj podarila.

Máte tu mapu dobývania Anglicka a potom mapu odkiaľ pochádzate, čiže z Nórska. Po mape sa môžete pohybovať loďou, koňom alebo použiť funkciu fast travel, ktorá vás za niekoľko sekúnd na to dané miesto dopraví.

Eivor. Hlavný hrdina dielu Assassins Creed Valhalla. Na začiatku hry po úvodnej scéne sa môžete rozhodnúť, či Eivor bude žena alebo muž. Počas hry môžete Eivora upravovať. Výmena oblekov, zbraní, úprava vlasov, fúzov a podobne. Postupom času zistíte, že postava sa dejovo vyvíja.

Ďalšou dobrou vecou v tejto hre je budovanie vašej osady. Na to, aby ste osadu vylepšili, potrebujete dobývať pevnosti, v ktorých nájdete skryté poklady. Tými pokladmi potom vylepšíte svoju osadu.

Budovanie aliancii vám pomôže postupne ovládnuť Anglicko. U vašich spojencov budete plniť úlohy, ktorými si získate ich dôveru.

V tejto hre sa dostanete do najviac známeho miesta a tým je Asgard. Pre všetkých fanúšikov Marvelu úžasná správa. Na Asgarde budete bojovať po boku známeho boha Thora, Lokiho alebo samotného otca všetkých bohov, Odina.

Hru Assassins Creed Valhalla odporúčam všetkým fanúšikom Assassins a Vikingov.

 

AC Valhalla si môžete kúpiť tu:

Alebo si vyberte sami TU

GAMEPLAY:

close

Chceš kupón na svoj ďalší nákup?

Si na správnom mieste! 🎁

Prihláste sa a získajte exkluzívne zľavy do našich partnerských obchodov a zostaňte aktuálny s našimi článkami. :')

Pre viac info si prečítaj našu ochranu údajov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *